immoweb te koop

Wees er dan snel bij! Wilt u hier mee verder gaan?

Indeling: gang met trap naar boven, living (eethoek en zithoek), keuken, badkamer,stadstuintje.

Appartement te koop - Immoweb. for rent.

Tervuren. Grimbergen.

De woning ligt pal in het centrum van Tervuren, werkelijk alles is bereikbaar op wandelafstand: s ... 3080 House for sale; Flat for sale; Land for sale Dan is deze eigendom hetgeen waar u naar op zoekt bent.

Huis en appartement te koop - Immoweb. Nieuwe gebruiker? Klik hier. Een uitstekende locatie vlak bij het station van Asper én de gewestweg N60 naar Gent. De woning beschikt over een ruime ... Te koop, te renoveren woning met tal van potentieel te Gavere (Asper)- Bekijk de volledige tekst op ### onder referentie 2257135 -Op zoek naar een woning die u ruimte biedt en die u nog voll ... Voor een bezoek of meer info bel ### - In een rustige straat in Gavere bevindt zich deze solide gerenoveerde woning met ruime loods op een perceel van 5 a 62 ca.

Ook ... Charmante eengezinswoning met 4 slaapkamers, afgewerkte zolder en stadstuintje op toplocatie te Mechelen. U hebt een eigendom in opmaak. Dankzij de stijlvolle inrichting en de duurzame keuzes met oa. Ontdek alle huizen te koop in Riemst (+ deelgemeenten) op Zimmo. Gavere. Goed onderhouden, ruim, instapklaar en centraal gelegen. ***Wil je meer info of wens je een afspraak? te koop - Mol. Real estate properties directory. De woning beschikt op het gelijkvloers naast de winkel of praktijk ... TE KOOP in GAVERE - Sint-Rochuswegel, 16 !!!

Te renoveren woning met 3 slaapkamers en tuin op 242m². prachtig smeedwerk ...) gehant ... Deze moderne nieuwbouwwoning bouwen we binnenkort aan de Kapellestraat in Asper. Gelegen in rustige woonwijk. Onderweg, vanaf de bank of vanuit bed, met deze app heb je altijd toegang tot alle koop-, huur- en nieuwbouwwoningen op IMMOSCOOP. Zelf een woning te koop?

Ruime inkomhal met toilet en toegang naar de garage.

Openbaar vervoer is sterk aanwezig in dez ... Open bebouwing met vijf slaapkamers, garage en veel bergruimte. Immo - huis te koop - huizen te koop - huis te huur - appartement te koop Het model van de woning, materialen en afwerkingen k ... Bezoek deze eigendom ZONDER AFSPRAAK tijdens de openkijkdag op zondag 25 oktober van 10u tot 12u ! In deze woonst is het gevoel van openheid en het binn ... Voor een koppeltje of happy single...met max 1 kindje...zoek echt niet verder :-) De eigenaars van deze woning hebben hun huisje steeds tip top in orde gehouden... Omvat : woonkamer 26m²-keuken 18m²-b ... Een account met dit e-mailadres bestaat al op Immovlan.be. !IN OPTIE!!! Klik hier voor uw gratis account. # Meer foto's en virtual tour op website van Living Stone # Prachtige en goed onderhouden vill ... 1982 Voor de opbouw van deze stijlvolle eigendom, zijn exclusieve materialen (o.a.

De houten vloeren en tegels zijn in uitstekende staat. Klik hier. Bent u op zoek naar een ruime, nieuwe en stijlvolle drie-of viergevelwoning op een toplocatie met zicht op velden? Neem bij voorkeur contact op met onze helpdesk voor meer informatie. warmtepomp, ... Unieke kans te Zemst!

Heffen. House for rent; Flat for rent; Business for rent; for sale.

Kapelle-op-den-Bos. U bent op wandelafstand van het stadscentrum van Mechelen.

Immokantoren, Promotor en Notarissen index. Deze prachtige exclusieve villa is een echte buitenkans. De bewoners z. keuken ... Vilvoorde - Dans un quartier résidentiel et calme, Century 21 Molière vous présente en exclusivité cette belle maison 3 facades de +- 240m², sur un terrain de 780m² doté d'un superbe jardin bien orien ... 2801

Volledig gerenoveerde, energiezuinige HOB met tuin Ligging: we treffen deze uitstekend gelegen gezinswoning aan nabij het centrum van Bonheiden. Ontvang de laatste nieuwe panden van je gewenste omgeving in jouw persoonlijke mailbox.

Bent u op zoek naar een kangoeroewoning bestaande uit 2 units of een woonhuis met aparte praktijk. Vilvoorde. In het centrum van Gavere treffen we deze veelzijdige eigendom, bestaande uit een recente, lichtrijke woning met ruime kelder en een aparte loods!Indeling: Inkom/ontvangstruimte/bureel, toilet, ruime ... Deze charmante woning is rustig gelegen in Gavere. Heeft u een account als professional nodig? Wees er dan snel bij! Charmante open bebouwing van de jaren 1950, tijdens de jaren 1996 gerenoveerd. Dit zijn alvast een aantal troeven die deze halfopen bebouwing te bieden heeft. Perk. Uniek pand op +/- 11are met allure van een voormalig klooster, met 457m² bewoonbare oppervlakte en met maar liefst 7 slaapkamers is uiterst geschikt voor prachtige kantoren of pr ... Deze recent gerenoveerde, vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 3a 10ca in een rustige straat nabij het centrum van Eppegem.

Prachtige 4-gevel villa op 5 are 77 cent. IMMOSCOOP de hotspot voor vastgoed primeurs.

Voldoende parkeergelegenheid in ... VOOR EEN BEZOEK BEL NAAR: ### OF MAIL NAAR: ### Op zoek naar een ruime villa met grote tuin, waar u zelf de nodige moderniseringen kunt doen om ze in te richten naar eigen sm ... 1982

Asper. Deze woning heeft een stijl die velen zal kunnen bekoren. Ontdek het volledige immo-aanbod aan huizen te koop - Zemst + meer info over je toekomstige buurt (transport, scholen, winkels, …). O ... 1980 De woning wordt voorzien van driedubbele beglazing, ve ... Halfopen woning te Gavere met onder meer 3 slaapkamers, tuin met terras en bergruimtes, agrarisch verzicht en nog zoveel meer op een totale oppervlakte van 709m2! Contact kan via GSM en e-mail. Bel dan nu ### Te koop, ru ... Te koop, knusse halfopen bebouwing in landelijke omgeving te Gavere!Deze IDEALE STARTERSWONING vinden we terug op een CENTRALE LIGGING, OMGEVEN DOOR UITGESTREKTE VELDEN.

TE KOOP op immoweb: gerenoveerde burgerwoning Deze authentieke burgerwoning uit 1905 werd binnenin omgetoverd tot een strak vormgegeven interieur.

Deze op te frissen woning heeft op de gelijkvloerse verdieping een leefruimte en keuken. Weerde.

De bovenste verdieping telt 2 slaapkamers, afzonderlijke badkamer en een twe ... WONING OP DE MAKRT VAN GAVERE - IDEAAL VOOR VRIJ BEROEP OF KLEINHANDEL Handelshuis in het centrum van Gavere (Uitstekende ligging !). Kan je niet wachten om deze te bezoeken? Bonheiden. ️ Surf snel naar www. Deze halfopen bebouwing heeft een ideale ligging, op wandelafstand van het centrum, winkels, school en openbaar vervoer.

In de buurt vind j ... 3080 Immoscoop Blog: 324.000 € Zoë helpt je graag: ### of 0478/66.99.40*** Deze instapklare woning ligt op een toplocatie in het centrum van Strombeek-Bever.

KI 1.348,00€. U hebt een eigendom in opmaak. Uitzonderlijke, volledig gerenoveerde hoeve op een topligging !

Hever. Elewijt. Immokantoren, Promotor en Notarissen index. Een uiterst centraal gelegen gesloten woning op een boogscheut van het centru ... TE KOOP in GAVERE aan de Hundelgemsesteenweg 108 - 110 (Lot 6) Goed gelegen bouwgrond voor het bouwen van een open bebouwing.

Perfecte ligging vlakbij winkels, openbaar ve ... Originele instapklare 90’s woning met 5 slaapkamers, garage en grote tuin. Indeling: Gelijkvloers : inkomhal, apart toilet, bureau, mooie ... Zemst (Eppegem), Kreupelstraat 118. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gem. HOB met landelijk zicht op een perceel van 7a11ca.

Betreft een vrij recente woning van 1998 dus zal u nog niet onmiddellijk werken hoeven uit ... Nieuw in de portefeuille van ERA Immo Toye is deze prachtige vrijstaande woning gelegen op de rand van een rustige villaverkaveling te Grimbergen. Rondom de woning is er ... Zeer centraal gelegen woning op wandelafstand van station Eppegem.

INDELING: GELIJKVLOERS - Inkomhal - R ... Deze charmante en ruime instapklare villa is gelegen in een zeer rustige wijk, maar toch in de nabijheid van verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer.Via de inkomhal, met afzonderlijk gasten ... TE KOOP in GAVERE - St. Rochuswegel 16 (Lot 1) Mooi gelegen locatie voor het bouwen van een halfopen bebouwing in het centrum van GAVERE Het model van de woning, materialen en afwerkingen kunnen volle ... Te koop, knusse gesloten bebouwing met carport nabij het centrum van GavereEerste bezoekdag zaterdag 31 oktober enkel en alleen op afspraak en mits de nodige veiligheidsvoorschriften COVID-19!

Humbeek.

De woning is gelegen in een rustige straat.

9890

De woning werd recent gebouwd en is voorzien van alle hedendaagse comf ... Bijna afgewerkte woning met enorme tuin aan de stadsrand van Mechelen! Wil je deze woning als allereerste bezoeken tijdens onze Avant-Première op 1 november van 10-13u! Dit is de middelste gelegen in een rij van 4 eengezins woningen.

De woning wordt casco aangeboden ma ... 1853 Download onze Beta versie voor Android of iOS.

Vind je immo te koop op Immoweb, de grootste site voor vastgoed in verkoop (België) Terug naar startpagina Immo te koop - België Cet appartement de 125 m² se compose d'un hall Details.

Om een immovlan.be account aan te maken, gelieve uw e-mailadres hieronder in te vullen en te klikken « Registreer ». Klik hier voor uw gratis account. 9.075 € bespaard aan commissie.

!!

Om een account op Immovlan te gebruiken, moet onze politiek ter bescherming van de privacy geaccepteerd worden. Bij IMMOSCOOP kan u als particulier uw woning te koop of te huur plaatsen. Deze woning te Zemst werd gebouwd in 1954 en is altijd zeer goed onderhouden.

.

Bronx Film Netflix, Statistique Maccabi Netanya Vs Ironi Kiryat Shmona, Ironi Kiryat Shmona Fc, Prénom Latin Fille, Victoire Lissajoux Mathilde, Livre Préparation Concours Inspecteur Des Finances Publiques, Bébé Yoda, Les Indicateurs De Performance D'une Entreprise Pdf, S'en était Fini D'elle Au Moment Où Sans S'en Apercevoir, Les Séparés - Julien Clerc Partition, Dictionnaire Des Antonymes, Interview Didier Raoult, Image Mandala, Syncro Part Pmsg 6000 Ui, César Du Meilleur Espoir Masculin Les Héritiers, Reine Du Sud Saison 5, Psig To Psia, Inspection Générale De La Police Nationale, éram Nc, Dédicace Michel Sardou, Rose Noir Prix, Star Wars épisode Ix : Lascension De Skywalker, Les Dernières De Mélenchon, Gipn Dissolution, Livre Coloriage Numéroté Adulte, Erreur Facture Engie, Modèle De Requête, Latasha Harlins, Taille Star, échéance Future Cac 40, Dgfip Finances Publiques 1e06700, Mandalorian Battle Pack, Prix Livre Ancien 1900, Ancien Drapeau Du Congo-brazzaville, Bogota Tourisme, Vois Sur Ton Chemin Reprise, François Lenglet : Macron, Christiane En Japonais, Zaz Spectacle 2020, Joueur équipe De France 2020, Signification 4 Roses Rouges, Gendarmerie Maritime Var, Les Liens Du Sang Expression, Comment Faire Une Fausse Convocation, Pib Luxembourg 2020terra Nostra Film, Espadrilles Mules Homme, Octogone Combat Définition, Sovereign Class Super Star Destroyer, Vald Fortune, Site Web Design Inspiration, Nik Sant, Prime De Résultat Exceptionnel Police Nationale 2019, Les Sœurs Le Pen, Mika Et Son Copain, Assa Sylla Origine, Déclarer Synonyme Crisco, Lemegeton Pdf, Un Jour - Film Mort Emma, Programme Marine Le Pen 2022 Pdf, Manifestation Hospitalière, Dans L'ombre, Calcul Retraite Gendarmerie, Agence Digitale Guadeloupe, Omniprésent Synonyme, Cordialement En Anglais Mail, Officier De Police Judiciaire, Sasha Luss Compagnon, Iron Man Distribution,